Inapoi sus
Activitati de recreere in Tenerife
esti aici : Sejururi Tenerife // Activitati de recreere

Activitati de recreere in Tenerife

 

In ceea ce priveste activitatile recreeative din Tenerife posibilitatile sunt nelimitate. Puteti practica o multitudine de sporturi acvatice precum scuba diving, windsurfing, pescuit, vizionarea delfinilor, parapanta sau sa inchiriati un din barcile sau iahturile ancorate in porturile aflate in jurul insulei.

Golful este un sport pe care s-a pus foarte mult accent in ultimii ani, construindu-se o multime de terenuri de golf moderne. De asemenea, puteti practica fotbalul, tenisul, calaria ( chiar si echitatia de camile) sau ciclismul. O multitudine de centre moderne de fitness si de wellness va stau la dispozitie. Cei pasionati de drumetii pot face o plimbare relaxanta sau pot alege unul din traseele montane de diferite niveluri de dificultate, pe parcursul carora pot admira frumusetile insulei Tenerife.

Orice ti-ar face placere sa faci pe parcursul unei vacante, aici sigur vei avea posibilitatea. Mai jos gasiti cateva propuneri de activitati prin care va puteti ocupa timpul pe parcursul sejurului in Tenerife.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte activitati de recreere

 
 

Ne gasesti si pe