Inapoi sus
Los Gigantes
Principalele atractii turistice si naturale din Tenerife
esti aici : Sejururi Tenerife // Ce sa vizitezi

Principalele atractii turistice si naturale din Tenerife

 

Daca ai ajuns in Tenerife nu te limita doar la a face plaja ci incearca sa vizitezi insula. Nu vei regreta! De la piramide misterioase Güímar la vulcani, stanci abrupte si parcuri tematice, exista o multime de lucruri de facut si locuri de vizitat in Tenerife. Peisajul din Tenerife este unic datorita frumusetii sale naturale si a diversitatii. Dealurile impadurite, stancile impresionante, peisaje lunare si plajele frumoase fac din aceasta insula un adevarat paradis turistic.

Daca doresti sa faci un tur al insulei, iti recomandam sa nu incerci sa o realizezi intr-o singura zi, ci sa imparti insula in doua parti: nord si sud.

In partea nordica a insulei ai cele mai multe locuri de vizitat. Aici gasesti Parcul National Teide, peisajele lunare, orasul La Laguna, orasul La Ortava si Lago Martianez, Arborele Drago, peisajele de la Punta de teno si capitala Santa Cruz de Tenerife.

In partea de sud al insulei se gasesc majoritatea statiunilor din Tenerife. Recomandam sa vizitezi El medano, un loc foarte cautat de windsurferi. las Americas, este cel mai mare centru turistic si are o multime de activitati pentru petrecerea timpului liber. In Los Gigantes veti gasi cel mai mare port de agrement de pe insula si impresionantele stanci Los Gigantes. In nici un caz sa nu omiteti vizitarea satului La masca!

Daca sunteti interesat in istoria insulei, suntem siguri ca v-ar prinde bine un tur cu ghid prin centrul vechi al orasului La Laguna, probabil, cel mai frumos oras de pe insula, care a fost pus sub protectie monumentala de catre UNESCO.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte atractii turistice si naturale din Tenerife

 
 
 

Ne gasesti si pe