Inapoi sus
Informatii generale si sfaturi practice pentru turisti
esti aici : Sejururi Tenerife // Informatii utile

Informatii generale si sfaturi practice pentru turisti

 

Cheia unei vacante de succes pe insula este sa te bucuri de caldura soarelui din Tenerife. Totusi, nu ar trebui sa exagerezi si este necesar sa iei cateva masuri de precautie, in special pe timpul verii. Luand astfel de masuri vei evita situatii neplacute ca insolatia sau arsurile de soare.

Cursul valutar legal in Tenerife este Euro. Turistii din alte tari care nu apartin Uniunii Europene pot schimba banii in orice banca cu prezentarea pasaportului: intervalul in care lucreaza bancile este de la 8:30 la 14:00. Poti schimba bani si la multele agentii de curs valutar din statiunile turistice care de obicei au un comision destul de mic. Mai poti apela si la agentiile turistice sau la receptia hotelurilor. In mod normal nu poti plati pentru bunuri in alte valute.

Ca si modalitati de transport in Tenerife puteti alege intre reteaua locala de trasport in comun (http://www.titsa.com/) , inchiriere de masini sau taxi. Cele mai avantajoase si des folosite modalitati de transport sunt inchirierea de masini si reteaua locala de transport in comun. Majoritatea turistilor aleg sa combine cele 2 modalitati de trasport in functie de nevoi, astfel incat sa beneficieze la maxim de avantajele fiecaruia.

Pentru mai multe informatii despre Tenerife cititi sectiunile de mai jos. Va dorim un concediu odihnitor si lipsit de surprize neplacute!

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Informatii generale si sfaturi practice pentru turisti

 
 
 

Ne gasesti si pe