Inapoi sus
Restaurantele si bucataria din Tenerife
esti aici : Sejururi Tenerife // Unde sa mananci

Restaurantele si bucataria din Tenerife

 

Tenerife abunda de fructe proaspete, legume si fiind inconjurata de mare, peste si fructe de mare. In Tenerife gasiti o multime de restaurante care satisfac toate gusturile si acopera orice tip de bucatarie. Tenerife nu va va dezamagi, are o gama variata de restaurante care acopera toate gusturile si bugetele!

Doresti o gustare cu specific pacific, britanic, francez, italian, mexican, chinez sau indian? Poti fi sigur ca vai gasi in unul din restaurantele din Tenerife.

Tenerife este renumit pentru cluburile sale aglomerat. Se spune ca in Tenerife adevarata viata incepe noaptea. Turistii si localnicii deopotriva merg la dans si pana dimineata. Majoritatea discotecilor si cluburilor din Tenerife sunt situate in partea de sud a insulei. Cluburile incep sa se umple dupa miezul noptii. Majoritatea oamenilor isi incep seara intr-un bar sau pub, pentru ca mai tarziu sa se indrepte spre clubul sau discoteca preferata. Cele mai cunoscute sunt in Playa de Las Americas si Los Cristianos. Cele mai renumite cluburi de noapte din Tenerife sunt situate in Veronicas, Playa De Las Americas. Aici vin anual foarte multi DJ-i celebri. Cluburile au o varietate mare de muzica incepand cu anii 80, drum&base pana la groovy sau R & B. Sigur vei gasi un club cu muzica pe gustul tau!

Trebuie sa va avertizam ca in cluburile din Tenerife, bauturile alcoolice care sunt servite nu sunt masurate cu exactitate. Astfel ca daca sunteti obisnuiti sa beti 7 bauturi, ar trebui sa va limitati la 4-5. Un lucru este sigur: aveti o multitudine de posibilitati de a va distra in Tenerife! Asteptam cu interes si parerile voastre despre cele mai bune locuri de distractie din Tenerife!

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Bucataria si vinurile spaniole

 
 

Ne gasesti si pe