Inapoi sus
Los Gigantos, Tenerife
Bazinele naturale din Tenerife
esti aici : Sejururi Tenerife // Ce sa vizitezi // Bazine naturale

Bazinele naturale din Tenerife

 

Nu este nimic mai minunat decat o relaxare in bazinele naturale din Tenerife, folosindu-ne de efectele terapeutice ale acestora.

Bajamar

Este localizata in zona metropolitana a insulei Tenerife. Bajamar este o statiune mica dar renumita pentru clima ei si pentru bazinele cu apa de mare. Are doua bazine mari pentru adulti si un bazin mai mic pentru copii. Pe langa bazine sunt numeroase restaurante, baruri, cafenele creand o atmosfera linistitoare.

Charco de la Laja

Partea de nord a insulei are numeroase zone stancoase, formate din eruptii vulcanice si sculptate de lava. Aici natura ne ofera locuri neobisnuite si deosebite pentru inot, cum ar fi Charco de la Laja, situata in districtul San Juan de la Rambla. Acest bazin natural a fost format de catre lava care apoi s-a varsat in mare. Este potrivit pentru inot, dar cateodata trebuie sa fiti atenti la valurile mari.

Costa Martiánez

Complexul Costa Martinez, este mandria orasului Puerto de  la Cruz. Aceasta opera de arta a fost realizata de o echipa de experti condusa de prestigiosul Cesare Manrique.

Punta del Hidalgo

Daca vizitati micutul si linistitul oras Punta del Hildago, puteti face si o baie in bazinul natural cu apa de mare aflat aici.  In apropiere se afla mai multe restaurante cu specific pescaresc, pe terasele carora veti avea parte de o priveliste minunata spre ocean.

Ten-Bel

Langa orasul Las Galletas se afla completul Ten-Bel cu un bazin natural. Pe langa bazin, puteti gasi o poteca ce va duce pe marginea coastei, si care are mai multe cai ce duc in jos spre apa.

 

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Atractii tenerife

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe