Inapoi sus
Plaja in Los Christianos, Tenerife
Telefonia, oficiile postale si serviciile de internet in Tenerife
esti aici : Sejururi Tenerife // Informatii utile // Comunicatiile in Tenerife

Telefonia, oficiile postale si serviciile de internet in Tenerife

 

Telefonia in Tenerife

Apelurile telefonice internationale pot fi efectuate de la aproape oriunde in Insulele Canare. Cabinele albastre pot fi distinse usor. Aveti posibilitatea sa utilizati monede, cartele telefonice si, uneori, carti de credit. Apelurile telefonice efectuate de la baruri, restaurante si hoteluri sunt, de obicei, mult mai scumpe decat cele date din cabinele de pe strada. Alternativ, puteti apela la "Telefónica", o cabina speciala in care veti plati dupa ce ati terminat apelul.

Apelurile din Insulele Canare nu sunt ieftine si un apel catre alte tari din UE poate costa in jur de 350 de pesetas pentru un apel de 3 minute. Catre Statele Unite ale Americii costa in jur de 600 si catre Australia in jur de 1100 pesetas.

Oficiile postale in Tenerife

Oficiile postale sunt deschise de la ora 09.00 la ora 14.00 si se inchid cu o ora mai devreme in zilele de sambata. Nu exista nici un telefon in oficiile postale! Ei au timbre, dar acestea pot fi gasite si in tutungerii sau alte magazine care vand vederi. Cutiile postale sunt de culoare galbena, dar serviciul este destul de prost. Daca aveti scrisori importante sau urgente, va recomandam sa utilizati una din companiile de curierat international.

Serviciile de internet in Tenerife

Exista un numar de Internet Cafeuri pe insula si costurile de acces sunt in jur de 1000 de pesetas pe ora. Daca sunteti in deplasare cu laptop-ul si aveti nevoie de acces la o conexiune de telefon, aveti grija la utilizarea prizelor din camera de hotel - sistemul PABX ar putea distruge procesorul.  Prizele cum ar fi cele utilizate in SUA sunt standard si efectuarea conectarii modemului este simpla.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Informatii generale si sfaturi practice pentru turisti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe