Inapoi sus
Plaja in Golf Del Sur, Tenerife
Statiunea Golf Del Sur din Tenerife
esti aici : Sejururi Tenerife // Statiuni // Golf Del Sur

Statiunea Golf Del Sur din Tenerife

 

Statiunea Golf Del Sur este predominant locuita de catre britanici. Zona este inconjurata de peisaje cu gradini superbe, bine intretinute si ofera o varietate de vile si apartamente. Locul s-a dezvoltat de-a lungul coastei, aproape de plajele naturale, facandu-l idilic pentru cei care se bucura de plimbari, sa joace golf sau sa participe la sporturile pe apa. O zona excelenta pentru cei ce cauta o scurta vacanta relaxanta, asta daca nu te deranjeaza vanturile puternice sau zborurile joase ale avioanelor!

Golf del Sur se afla la 4 kilometri de pista sudica a Aeroportului Reina Sofia International, si desi asta inseamna ca vei ajunge foarte repede in statiune, vei avea parte de un grad destul de ridicat de zgomot aviatic. Reina Sofia este deschis non stop si pe timpul noptii, un numar mare de avioane mari de transport utilizeaza locul pe langa numeroasele zboruri de charter care tot decoleaza si aterizeaza. Dar ca sa fie corecte, autoritatile aeroportului au minimizat perturbatia auditiva, asa ca acum avioanele tind sa se apropie de aeroport de deasupra marii, si in consecinta aterizarile sunt oarecum mai silentioase decat decolarile.

Magazinele de cumparaturi sunt la doar 5 minute de mers cu masina, iar la 15 minute de mers tot cu masina, se afla centrul vietii de noapte din Los Cristianos si Las Americas.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte statiuni din Tenerife

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe