Inapoi sus
Plaja Las Teresitas, Tenerife
Statiunea Playa De La Arena din Tenerife
esti aici : Sejururi Tenerife // Statiuni // Playa De La Arena

Statiunea Playa De La Arena din Tenerife

 

Langa Los Gigantes se afla statiunea Playa De La Arena, o statiune compacta. Este relativ noua si moderna, iar la cateva cladiri si constructii inca se lucreaza, dar are avantajul ca este destul de ieftina. Aici se afla cateva hoteluri, o selectie mica de restaurante si cateva baruri, desi divertismentul este in mare, plasat in hoteluri, cu specific traditional.

Statiunea Playa De La Arena are o plaja mica de 250 de m cu nisip negru, un tarm spectacular si cateva golfuri retrase. Pe plaja exista sezlonguri la un pret rezonabil, dusuri si salvamari. Apa poate fi cateodata destul de periculoasa din cauza valurilor foarte inalte. Trebuie sa aveti grija in astfel de cazuri. Daca marea este agitata este dificil sa vedeti stancile mari care se afla chiar sub suprafata apei, iar plaja poate fi doar partial recomandata pentru copii pentru ca foarte aproape de mal exista o treapta destul de abrupta dupa care se adanceste apa foarte mult.

Aveti grija la nisipul negru care este foarte fierbinte in special la amiaza, si nu uitati sa va luati slapi la voi. Pe faleza gasiti magazine de tot felul. Un loc perfect pentru cupluri, famili si turisti mai in varsta ce cauta sa isi petreaca vacanta intr-un loc linistit. Din cauza zonei deluroase a statiunii, nu este un loc potrivit pentru cei care au probleme locomotorii sau de deplasare. Pentru a vizita si alte parti ale insulei este recomandat sa mergeti cu masina.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte statiuni din Tenerife

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe