Inapoi sus
Statiunea Las Americas din Tenerife
Statiunea Playa de las Americas din Tenerife
esti aici : Sejururi Tenerife // Statiuni // Playa de las Americas

Statiunea Playa de las Americas din Tenerife

 

Pentru cei mai multi oameni, simpla mentiune a statiunii Playa de las Americas invoca imagini cu toate barurile de noapte si cele mai mari excese ale „culturii yob”, fiind in mod cert locul care nu atrage familii sau cupluri de varsta mijlocie, categorii de oameni care pentru Tenerife, devin din ce in ce mai tare tintele pietii. Astazi, singura diferenta dintre Costa Adeje si Playa de las Americas este de cateva sute de euro pe saptamana ceea ce reflecta ca, Costa Adeje are hoteluri de 5 stele in proportie mult mai mare decat Playa de las Americas.

Daca alegeti Playa de las Americas veti descoperi foarte repede o promenada lata, pietonala ce se intinde de-a lungul statiunii. Aceasta faleza incepe de la Los Cristianos in est si continua cativa kilometri chiar prin Playa de las Americas si pana la La Caleta in vest. O anumita portiune a promenadei ce merita mentionata, se intinde de la Hotelul Bouganville pana in portul Puerto Colon, si local este denumita „Geranium Walk”. O alta zona care este foarte sofisticata si nu ar trebui evitata este cea din jurul complexului Mare Nostrum si este plina de restaurante cu specific international si cocktail-baruri elegante. Pentru cei ce au nevoie de cultura, in zona se afla Piramidele de Arona si cel mai nou centru Magma Centre care sunt localuri cu divertisment de top international.

In statiunea Playa de las Americas se afla un numar mare de centre de cumparaturi ce vand haine, parfumuri si bijuterii realizate de designeri internationali, dar si magazine in care se comercializeaza bunuri electronice.

Veronica Strip - centrul distractiei in Playa de las Americas

Nu trebuie uitata zona de petreceri adecvata tinerilor intre 18 si 30 de ani, o zona mica cunoscuta sub numele de Veronicas Strip. Ma gandesc ca orice tanar care viziteaza Tenerife a auzit de Veronicas Strip si intentioneaza sa petreaca ceva timp acolo. Veronicas se intinde pe 200 de metri si are de-a lungul ei cluburi de noapte si puburi. Dupa orele 21:00 familiile nu ar trebuie sa vina in zona aceasta, doar daca vor sa vada si sa auda lucruri care poate ii ofenseaza. Daca vii pe timpul zilei la Veronicas, vei vedea ca este o strada obisnuita, fara nimic special care sa iti dea vreo idee asupra realitatii din timpul serii. Din contra, arata foarte fad. Numai noaptea prinde viata, iar tinerii sunt aceia care ii dau locului atmosfera sa caracteristica. Barurile sunt deschise pana la 5:00, Veronicas Strip fiind locul in care se danseaza, se bea pana tarziu si in care burlacii si fetele singure fac ce stiu ei mai bine – se distreaza la maxim!

Putini ar nega ca Playa de las Americas este altceva decat o statiune turistica moderna care are cateva plaje nisipoase, diverse sporturi de apa, nenumarate magazine si o multime de restaurante. Dar cu toata sinceritatea, statiunea nici nu pretinde a fi altceva. Este plina de viata, cosmopolita, cu facilitati fantastice si o viata de noapte vibranta, un loc special pentru cei ce cauta soare, mare si nisip, cate ceva pentru fiecare dintre vizitatorii pretentiosi.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte statiuni din Tenerife

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe