Inapoi sus
Statiunea Playa Paraiso din Tenerife
esti aici : Sejururi Tenerife // Statiuni // Playa Paraiso

Statiunea Playa Paraiso din Tenerife

 

Statiunea Playa Paraiso a fost construita cu un scop bine definit si este relativ noua. Din cauza cererilor de proprietate in zona Bahia Del Duque, constructorii s-au mutat in Playa Paraiso, aceasta zona fiind in constructie in cea mai mare parte. In prezent exista o mana de baruri si restaurante in care sa te relaxezi seara. Aici se afla si o mica peninsula formata din tarmul natural si stancos, iar autoritatile au in plan proiectarea unei plaje artificiale (ironic, nu exista inca aici un paradis al plajelor ) si a unui centru comercial.

Statiunea Playa Paraiso este un loc ideal pentru cei ce cauta o vacanta cu un buget rezonabil. Aici se gasesc toate facilitatile de baze ale unei statiuni, dar in cazul in care cauti ceva cu all inclusive si ai copii, Costa Adeje este alegerea buna. Este recomandata inchirierea unei masini.

Din pacate, multe agentii turistice sfatuiesc oamenii sa se cazeze in Costa Adeje (cativa kilometri mai departare) asa ca merita sa cercetati cu atentie locatia in cazul in care nu vreti sa va treziti izolati.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Alte statiuni din Tenerife

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe